2020.05.15

Sena uppdateringar kring den kurs jag gick hos Galleri Tinnert en helg i mars. Ett bra tag nu har jag velat gå mer mot olja men känt att innan jag går över vill jag se en konstnär jobba med materialet live, och praktisera under vägledning. Det fick jag verkligen chans att göra under denna kurs som pågick i tre dagar i fantastiskt vackra Capellagården på Öland. Det var inte vem som helst som blev min vägledare, konstnären Niklas Elgmo instruderade, demonstrerade och gav feedback vilket var oerhört givande och utvecklande. Att jag gick denna kurs är faktiskt bland det bästa jag har gjort, nu känner jag att jag helt har självförtroendet att fortsätta min väg tillsammans med oljetuberna. Stay tuned.

Updates from the weekend in March when I got to practice and explore the wonderful world of portrait painting in oil with the talented tutor and artist Niklas Elgmo. The experience I developed during theese days will definitely make me strive towards oils from now on!

2020.05.05

Jag har tillsammans med Konstforum i Kävlinge fått möjlighet att ställa ut hos Kävlinge Furulund Samverkan! Mina verk kan ses i deras lokal: Nygatan 8C i Kävlinge, en vecka från den 1e juni till den 8e juni. Varmt välkomna!

Togehter with the members of Kävlinge art association I will display my work at Kävlinge Furulund Samverkan during one week in June. The address is: Nygatan 8C in Kävlinge and you can see my pieces from the 1st of June to the 8th. Greetings and welcome!

2020.04.16

Lite positiva nyheter, jag har äntligen hamnat i ett sammanhang av likasinnade, jag har fått gå med i Kävlinge konstforum! Hade egentligen tänkt berätta det iom den påskutställning som var planerad, men som mycket annat just nu är inställd. Men håll ut, jag uppdaterar när det är igång igen! Se mer på: www.kavlingekonstforum.se⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I have been accepted to join Kävlinge konstforum, an art association and was planning to present the Easter exhibition this week. Due to corona the exhibition was cancelled, but I will update further on with new exhibitions in Skåne.

Kävlinge art association

Kävlinge art association gallery view

2020.04.09

Just nu ordnar jag en tävling på min Instagram där en person kommer att få ett av dessa två print! Besök inlägget och följ anvisningarna för att delta, lycka till och Glad Påsk! Tävlingen pågår från idag till måndag 12.00.

I’m hosting a Easter Giveaway on my Instagram from today until Monday 12 a.m. Visit my post on my profile to participate. Good luck and Happy Easter!

See all my giclée prints.

2019.12.17

Vilket engagemang i min auktion! Över 2 000 besökare, 118 bud och bidraget till Musikhjälpen blev 2 750SEK. Det känns fantastiskt, och jag hoppas att ägarna kommer att trivas med målningen (speciellt frun i huset eftersom det skulle vara en julklapp). Tack alla som engagerade sig och budade!

2019.12.02

De som har följt mig under en tid vet att jag 2015 auktionerade ut min målning “Waterdance” till förmån för Musikhjälpen. Den genererade ett fantastiskt engagemang med 2 500 besökare, 128 bud som slutligen landade på 3 950kr!

Jag har bestämt att åter delta för att stödja Musikhjälpen! Årets tema är “Sex är inte ett vapen” och målningen jag skänker är “Häst i höstljus” producerad 2019.

Auktionen kommer att vara öppen från 2-15 december. Själva Musikhjälpen sänds från 9-15 december. Hela beloppet från försäljningen går oavkortat till Musikhjälpen. Är du nyfiken, gå in och läs alla detaljer på annonsen!

 

To support the annual charity and Swedish version of Serious request – Musikhjälpen I’m auctioning out my piece “Horse in autumn light”. The piece is available from the 2nd of december to the 15th. All the profit from this auction will be donated. Follow the link to see the auction.

 

Se annons: https://www.tradera.com/item/230902/376265617/

Horse in autumn light

2019.11.29

Jag har låtit trycka tre av mina verk med tema svensk landsbygd. Trycken finns att beställa i begränsad upplaga om 25. Alla detaljer hittar ni i “Print/Giclée”. Är du intresserad av ett tryck, hör av dig till mig: contact @ artbyliesen.se

25-29 september är det dags för utställning! Förberedelserna är i full gång inför årets Skördefest och konstnatt i Kastlösa på Öland 🍁 Kom och titta på eller varför inte bli ägare till en av mina och andras alster. Ta en bit mat och strosa runt i den fina gården där jag ställer ut 🤗 Kastlösa by erbjuder en mängd utställningar på gångavstånd till varandra. Varmt välkomna!⠀⠀⠀⠀⠀

Mer information hittar du på: www.skordefest.nu
https://www.skordefest.nu/deltagare/kalms-kok/
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Exhibition 25th to the 29th of September at Kastlösa, Öland.⠀⠀⠀

2018.09.11

Då var det dags för Skördefest på Öland igen!

I år kommer jag återigen ställa ut mina tavlor. Jag håller för närvarande på att rama in nya tillskott så det kommer bli en blandning av lite äldre och helt nya målningar.

Gården jag ställer ut hos ägs av Anders Karlsson och Sofie Kalm som under helgen även kommer att ha ett café öppet och andra konstnärer som ställer ut.

Jag kommer att vara på plats från fredagen den 28:e september till söndag den 30:e.

 

Varmt välkomna!

 

Adressen: Kastlösa 106, 380 62 Mörbylånga.

 

From today (8th of March) until the 27th of June you can see some of my paintings at Orkanen library in Malmö University.

The opening of the exhibition is today at 16:00. Feel free to come by!